mijn weer wat wijder wordende wereld

Posted on Posted in Geen categorie

Vanachter m’n laptop berichten de digitale wereld in slingeren, om zo m’n werk en drijfveren een breder podium te bieden is nogal een verschil met schilderen.

In een atelier kan namelijk niet geschreven worden, de tafels zijn er te hoog, te laag, te wankel, te stevig. De ezel is niet bevriend met de lessenaar. Als een boek dat je aan een schilder uitleent per ongeluk op zijn atelier terechtkomt, kun je er zeker van zijn dat je het geheel geelzuchtig terug krijgt. Net een stapel nog op goed geluk aan elkaar hangende mini-paletjes. Alinea’s zijn vlekken geworden, letters verf. Toch probeer ik in de mij vertrouwde omgeving iets op dit digitale papier te krijgen. Het atelier is tenslotte wel het domein van de metamorfose.

Dit eerste bericht is een aanzet tot vele bevlogen verslagen uit het domein van mijn verbeelding, daartoe zal ik beelden transformeren tot tekst in de hoop dat niet alleen mijn wereld weer wat wijder wordt.

Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *